Christa kent het gehele zorglandschap en is specialist in opleiding en coaching. Verder is zij creatief, schakelt snel en stelt de juiste vragen waardoor ideeën worden aangescherpt en daadwerkelijk geïmplementeerd worden.

John Post
Regiomanager Accolade Zorg


Het meedenkend vermogen van Christa heb ik als erg prettig ervaren. Christa is in staat om buiten de kaders te denken en oplossingen en mogelijkheden te zien, daar waar ik die zelf niet zag. Haar nuchtere kijk op dingen en humorvolle aanpak werkt aanstekelijk. Ze weet de juiste vragen te stellen en heeft oog voor wat er toe doet. Christa is als leidinggevende betrokken en iemand die zeer laagdrempelig is voor collega’s. Na veel wisselingen in het managent was Christa degene met wie weer gebouwd kon worden. Ze weet een progressiegerichte basis te leggen voor samenwerking, vertrouwen en het doorvoeren van veranderingen.

Erik Grasdijk
(voormalig docent Welzijn)
Coördinator Jeugd/Leerplicht/RMC Gemeente Assen


Als managementassistent heb ik een aantal jaren voor, maar vooral mét Christa gewerkt. Er was altijd wederzijds respect en vertrouwen. Christa heeft voor iedereen een luisterend oor. Haar waardevolle inzichten neem ik nog dagelijks mee. En.... wat hebben we veel gelachen!

Anita Grashuis (voormalig management assisstent)
Studentzaken Faculteit Medische wetenschappen RUG/UMCG


Ik ken Christa als een prettige collega en leidinggevende die gericht is op verbinding en resultaat. Ze gaat confrontaties niet uit de weg, maar beschikt ook over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.

Christiaan Jansen
Verpleegkundig specialist GGZ Eleos


Ik heb Christa’s werkwijze leren kennen in een dynamisch veranderingsproces. Ze analyseert scherp en snel. Ze coacht op rustige maar besliste wijze en neemt geen genoegen met een halve- of een “schijn”-verandering. Effectief, doelgericht en zeer vasthoudend-als-het-moet, zijn kenmerken van deze vakvrouw. Ze maakt een onvergetelijke indruk als je haar voor een groep in actie ziet. Ze heeft contact met iedereen maar coacht op een uiterst effectieve wijze. Ze balanceert vakkundig op de grens van begrip tonen enerzijds en stevig confronteren anderzijds. Ze beheerst de groepsdynamiek als geen ander. Ik heb van haar geleerd dat begripvol luisteren en stevig confronteren elkaar niet uitsluiten, maar in samenhang bijzonder effectief zijn. Intelligente coaching met creatieve invallen kun je van Christa verwachten. Ze zet jouw “veranderuitdaging” op scherp om jou de juiste keuzes te laten maken. Ik zag soms pas achteraf hoe effectief dat kan zijn.

Meino Nijhoff
(voormalig manager /teamleider vastgoed)


Je bent bevlogen, je bent er altijd op uit om het mooie in mensen naar boven te halen, heerlijk nuchter, humor met een tikkeltje zelfspot waar ik vrolijk van word, zelfverzekerd, een echt mensen mens.

Gerrinda van der Veen
Directeur Hospice De Regenboog


Vanaf het eerste contact ben je volstrekt helder in wat je denkt en wilt! Met deze houding creëer je duidelijkheid en beslist geen gevoel van afstand. What you see is what you get! Je legt geen mening of iets op maar biedt ruimte om te reageren op... Juist deze kwaliteit maakt dat je het naar mijn overtuiging goed doet in coachrelaties.

Aan de Haan
Senior HR Manager Gomarus College


Ruim 2,5 jaar heb ik met Christa samengewerkt. Wat ik als heel positief heb ervaren is de manier waarop Christa ieder teamlid in zijn of haar kracht weet te zetten. Voor je het weet doe je iets waarvan je niet wist dat je het kon. Met veel humor weet Christa allerlei situaties te relativeren. Daarbij laat ze jou als werknemer volledig in je waarde, daar waar jij moeite ervaart. Kernwoorden: daadkracht, humor en relativeren

Anita Wiersma
Begeleider ouder kind huis van Cosis


Vrolijke collega met een talent om te luisteren. Met veel plezier heb ik op het ROC Menso Alting samengewerkt met Christa. Haar rust, duidelijkheid en humor stellen haar in staat om als leidinggevende een team te verbinden en in beweging te brengen. Ze weet wat ze wil, is direct in haar feedback maar heeft daarbij oog voor de ander. Christa houdt van een grapje en je moet tegen een stootje kunnen. Lukt je dat, dan kan je veel van haar leren en niet onbelangrijk, samen lachen!

Cor Verbree
Teammanager MTRO Noorderpoort


Ik heb Christa leren kennen tijdens onze coachopleiding en daarna. Ik heb veel bewondering voor de wijze waarop Christa met weinig woorden de essentie van een probleem of worsteling weet te beschrijven. Verbaal meesterlijk. Ze geeft dit terug op een warme respectvolle manier en windt er gelijktijdig geen doekjes omheen. Ze schroomt niet haar eigen spirituele bronnen in te zetten en dat heb ik als bijzonder inspirerend ervaren.

Tineke Kroeze
Eigenaar Dienent


Christa is een mensen-mens, is oprecht geïnteresseerd in anderen. Ze luistert, is empathisch en sluit aan bij wat de ander nodig heeft. In de coaching is ze ondersteunend, positief en realistisch. Haar warme persoonlijkheid, eerlijkheid en humor maken het fijn om met haar samen te werken.

Els Gerds
Docent verpleegkunde ROC Menso Alting

_____________________________________________________________________________________________________________________

Met haar humorvolle en rake verbale talent weet ze op een zeer eigen, warme, respectvolle doch uiterts effectieve manier iemand (in) zicht te laten krijgen in het eigenlijke issue. Door haar persoon en aanpak ontstaat namelijk een veilige gemoedelijke sfeer waardoor maskers en schilden verdwijnen en vanuit haar oprechte interesse in de mens binnen korte tijd duidelijk wordt waar het echt om gaat. Ze is puur en confronterend. Maar let op: Je moet wel aan het werk!

Ingrid Hellinga-Oving                                                                                                                                                                    Mede-eigenaar Caraad Belastingadviseurs en Coach

_____________________________________________________________________________________________________________________

Christa raakt je. Waar je ook staat in je werk of leven. Christa haalt met een paar woorden je volgende stap naar boven. Zeer inspirerend en met haar humor is alles wat bovenkomt te realiseren. Christa stimuleert je in je eigen wijsheid en kracht.

Ingrid Huting                                                                                                                                                                                   Programmamanager Transformatie bij Wagner

 ______________________________________________________________________________________________________________________

Een jaar of 5 heb ik met Christa mogen samenwerken: zij als afdelingsmanager, ik als beleidsadviseur. Samenwerken met haar is een feest. Ze weet mensen te peilen en in te zetten in hun kracht, zodat teams in hun geheel tot hun recht komen. Dat doet ze met haar hart en dat geeft het het werken met haar een extra dimensie. Bij Christa gaan hard werken en een flinke dosis humor altijd samen, waardoor ze ook als het ingewikkeld wordt en ze voor uitdagingen komt te staan kan blijven relativeren; waar gaat het nou eigenlijk om? Ze is direct en houdt je een spiegel voor, maar staat ook altijd klaar met een luisterend oor en een arm om je heen. Ik gun het ieder ander om met haar aan de slag te gaan!

Marianne Boersma     

Beleidsadviseur onderwijs

____________________________________________________________________________________________________________________

Wij hebben Christa als interim leidinggevende van Bewegingsagogie leren kennen als:

- teamplayer

- efficient en effectieve werkwijze

- betrokken binnen het team

- open in communicatie

Team bewegingsagogie, Boschoord Trajectum

____________________________________________________________________________________________________________________